English Breakfast

Ceai negru English Breakfast – (infuzat western style) 3g / 150ml apa / 100 grade / 2,5 min. (foto Razvan Bulus: apa emotionata de implacabila intalnire cu English Breakfast)

Azi am testat English Breakfast. De nerabdare nici nu am apucat sa ma pieptan. Basca, am si gustat cand era inca fierbinte. De indata ma gandul imi zboara la alte arsuri omenesti si vad cum mintea mea staruie asupra uneia anume, pe care o voi dezvolta din perspectiva reparatorie: ARGUMENTE IN FAVOAREA BABELOR CARE SE PIAPTANA Babele care se piaptana in timp ce tara arde, ne fac sa sarim ca… arsi. Dar ne pripim. Pentru ca pierdem din vedere doua aspecte esentiale. Unu: suntem tinuti minte in viata in special dupa felul in care plecam. Tu ai vrea sa pleci nepieptanat? Doi: pe o femeie in varsta te bazezi tu sa stinga focul care a cuprins intraga tara? Nu ti-e rusine? Daca nu te ajuta imaginatia, cauta pe net imagini cu incendii uriase, apoi extrapoleaza la nivel national. Eeee? Tot nu ti-e rusine? Daca s-ar pieptana un om in putere, indignarea ta ar fi justificata, insa la tanti Domnica, octogenara din Colentina, care isi perie bland pletele invapaiate de flacarile care au ajuns in dreptul fereastrei si i se reflecta acum in oglina, iti stau tie gandul si speranta? NESIMTITULE!

Nota: Proiectul Sinensis 41, este o calatorie fermecata pe corabia Camelliei Sinensis, care dureaza 41 de zile. Am selectat 41 de sortimente de ceai din toate cele 5 categorii mari: ceai alb, ceai verde, ceai oolong, ceai pu-erh, ceai negru si dedic fiecaruia cate o zi

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *